domingo, 4 de diciembre de 2011

L'EGM i el Baròmetre de la Comunicació: les audiències a la ràdio

Al Pantalles de La Terminal nº63 vam parlar de com es mesuren les audiències de ràdio aprofitant que el dimarts 29 de novembre va sortir l'última onada del 2011 del Baròmetre de la Comunicació i el dimecres 30 l'últim Estudi General de Mitjans.

Les dades dels dos estudis són privades perquè només hi poden accedir els mitjans associats, és a dir, aquells que paguen perquè les empreses encarregades de contar les audiències els tinguin en compte. Tot i això, en els dos casos es publica un resum força complet:
Esutdi General de Mitjans (febrer-novembre 2011)

En el programa ens vam centrar en el cas concret de Catalunya Ràdio i Rac 1, que en darrers anys i en els dos estudis mantenen una sana pugna per liderar el panorama radiofònic de Catalunya. El diari Ara va publicar un complet anàlisi de la competència entre la ràdio de la CCMA i el Grup Godó, posant especial èmfasis en els programes matinals:

Finalment, aquí podeu escoltar un resum de la valoració de Manuel Fuentes i Jordi Basté sobre els resultats dels estudis d'audiència als seus respectius programes de ràdio:

No hay comentarios:

Publicar un comentario